среда, 5. август 2009.

Kljove

Kada pravim nakit, uvek se posvetim tako kao da svaku perlu i svaki komad nakita radim iskljucivo za sebe. Kada je nakit gotov, postoje stvari koje reshim da zadrzim za sebe, i one koje reshim da prodajem. Sudeci da sam jedna od onih koja se vezuje za stvari, postoje neki komadi nakita koji spontano potanu moji, toliko dugo su TU, da jednostavno posle ne mogu da ih prodam... I naravno, podrazumeva se da svaki komad nakita koji stavim da bih nosila, a ne samo za slikanje, nikada vishe ne prodajem.

Tako sam proshlog leta bila u fazi kljova. Pravila sam ih, i prodavala, ali beli komplet kljova je jednostavno postao spontano moj. Izbegavala sam da ga iznosim na izlozbe, kada sam ga i nosila, stavljala sam ga podsvesno na ona mesta na koja sam znala da mushterija nece gledati... i tako u krug sa kompletom, sve do svadbe u septembru, kada sam reshila da ga zvanicno proglasim svojim! Nosila sam ga na svadbi, i moram se pohvaliti da je bio primecen! Pitali me ljudi gde sam kupila tako divan nakit... naravno treba biti ljubitelj tako velikog nakita...

E, kada sam se vratila tu noc iz Kikinde sa svadbe i doshla na myspace da proverim porudzbine, videla sam da mi je taj komplet narucen za sutra! Naravno da nisam imala ni zelje ni snage da u sred noci, posle svadbe i putovanja - pravim komplet! I tako sam lepo skinula nakit, ocistila mindjushe i zapakovala ga... odnela sutradan devojci. 
Sada? Bash mi je krivo shto sam ga prodala, i onda mi je bilo krivo, ali shto vishe vreme prolazi, meni je tog kompleta sve vishe zao... tako da cu prekrshiti svoje pravilo o unikatu (uvek mora bar negde da se razlikuje!) i napravicu sebi ponovo isti komplet...

I napokon da vidite i sliku tog famoznog kompleta sa kljovama...

andjelcic

***Inace tog leta je bilo ovakvih kompleta u svim bojama, jednobojnih ili u raznim bojama... :) Ali samo ovaj mi je ostao TOLIKO bitan! :)

2 коментара:

  1. Jako mi se svidjaju tvoji radovi! Veseli kad vidim jednu ovako lijepu, mladu, talentiranu, pametnu i zanimljivu osobu :))). Dobro dosla u blogerski svijet!

    ОдговориИзбриши